Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Budgivningen klar

Det har varit husvisning flera helger i rad med allt från seriösa husköpare till snyltande husgluttare (endast intresserade av fågelmaten). Men när det enda funkisfågelhuset på gatan är tillgängligt finns det många intresserade spekulanter.

Mest intresse visade herr Blåmes och herr Talgoxe, varav den senare likt en pompös och uppblåst gårdsherre, snabbt övertygade herr Blåmes om att söka sig ett annat boende.

Tyvärr är herr Talgoxe en aningen fet eller så är det ingången som är lite liten. Han försöker frenetiskt att bygga om ingången genom ett intensivt hackande på dörrkarmarna. Det funkar ej. Vissa möbler går inte heller att flytta in.

Men de bor snyggt, även om dörren är lite misshandlad numera...

17 kommentarer:

 1. hahahha kul text (trodde något helt annat först) och härlig inflyttningsfilm, riktigt tjusigt bo han fick, tackar för underhållningen:-)

  SvaraRadera
 2. Fick han in kvisten....när kommer del 2?

  SvaraRadera
 3. Fortsättning följer. Mina kollegor på jobbet har skrattat gott åt att jag har filmat herr Talgoxes liv och leverna. Det är är trädgårdnörderi på hög nivå. Men "There ain't no such thing as a free lunch" - jag har stora förväntningar på insektsbekämpningen.

  /Marit

  SvaraRadera
 4. Du är inte lite tokig du (fast på ett kul sätt)!!! Scrollade inte ner så jag såg filmen meddetsamma, så jag trodde att det var du som skulle sälja ditt hus. Tyckte det stämde med texten hur det kan vara på en husvisning. Ho ho.
  Trevlig med hyresgäster!!!
  /R

  SvaraRadera
 5. Fniss, vilken kul liten film:)) Stackars liten som inte fick in kvisten. Hoppas att allt gick bra med inflyttningen i alla fall. Ha det gott/Monne

  SvaraRadera
 6. Insektsbekämpning i snygg förpackning och dessutom miljövänlig och underhållande - vad mer kan man begära? Härligt!
  Kram Ester

  SvaraRadera
 7. Jahaja, och det är du som är bankmagnat åt de stackars små unga liven förstår man???

  Hos oss misstänker vi att det är herr Flugsnappare som står för banken. Han brukar nämligen vräka en del mindre lyckligt lottade egnahemsägare framåt senvåren, och ta deras hem i besittning. Så se till att den unga familjen inte lånar över sina tillgångar - det kan resultera i tragiska livsöden!

  Tokgillar inlägget :-)

  SvaraRadera
 8. ha, ha vad skojsigt. Trodde du höll på att flytta... Vilket fint fågelhus! Ser gärna en fortsättning....

  Trevlig helg!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 9. Rolig film! Hade gärna hjälpt den med sen "stora" kvisten som inte gick in. :)

  SvaraRadera
 10. Like with people! Gluttare! Det kom många sådana när vi ville sälja vårt radhus en gång i tiden!
  :)

  SvaraRadera
 11. Vår vän Marit - Såg inte röken av en blåmes på denna hektiska visning.... Vad blev slutproset? (brukar bli att herr Ekorre brakar in och ÄTER UPP BARNEN!!! /K&S

  SvaraRadera
 12. Vilken show! Man förstår ju att det blev konkurrens om den flotta villan. Och jag antar att alla spekulanterna åt upp flyttgröten i förväg för säkerhets skull.

  SvaraRadera
 13. Härligt med alla knoppar. Det är ju också underbart när de slår ut också.
  Ha en bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 14. Underbart klipp! jag vill se del 2 :)

  SvaraRadera

Genvägar