Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Kombo: Hosta + BlåsvingelBlågrön kombo i skogskanten: Hosta Sieboldiana 'Big Daddy' (Sexigt namn) och Blåsvingeln (Mitt favoritgräs bland kortisarna). I bakgrunden syns den bruna färgen från skogsbacke och täckbark, samt den svarta kompostlådan, dold bakom ett tätt buskage av rönnbär.

/Marit, som gillar blågrönt

6 kommentarer:

 1. Hej Marit, snygg kombo, visst är det kul när man verkligen får till det, både medvetet och omedvetet! Tiden tycks inte räcka till just nu, har själv varken hunnit blogga eller kommentera så mycket senaste veckan, längtar efter semester men har dessvärre sex veckor kvar att jobba innan dess...
  Ha det bra! jenny

  SvaraRadera
 2. Jag måste då säga att ett besök i din blogg faktiskt genererar en hel del energi. Vilken härligt underbar blogg du har "människa"
  Kul att hitta hit. Ha det gott och kram på dig från mig
  ps, på återseende.

  SvaraRadera
 3. Hej, ja de är verkligen fina ihop. Gräset understryker Funkians fina form, ochså är det ju fint på vintern även om det känns avlägset nu.

  Ha det gott Ann

  SvaraRadera
 4. Blåsvingel, det ska jag komma ihåg när det blir dax att väja gräs. Blev ju jättesnyggt ihop med hostan!

  SvaraRadera
 5. Jag köpte precis min tredje blåsvingel förra helgen, jag gillar de också skarpt! Snyggt ni gör =)
  Tingeling Sussi

  SvaraRadera
 6. Vacker kombination!
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera

Genvägar