Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Thorins Trädgård Mångatan: Utblommat i skogsbacken


I skogsbacken ner mot hästhagen samsas utblommad Backsippa med knoppande Spetsmössa.

/Kajsa - Thorins Trädgård Mångatan

6 kommentarer:

 1. Hejsan, så roligt att du tittade in hos mig och jag fick nöjet att läsa en "ny" blogg. Så du har flera trädgårdar på G? Spännande och med utmaningar gissar jag :) Jag har en trädgård mitt i stan och en som jag delar med syskon vid havet på västkusten - där är det verkligen en utmaning att lyckas få något att överleva men jag har en plan :) Härliga bilder du visar och trevlig text. Ha det gott, på återseende =)

  SvaraRadera
 2. Vilken läcker kombination! De små, lite runda bladen i nederkanten, vad är det?
  Tack för din kommentar hos mig.
  Ha det gott
  Birgitta

  SvaraRadera
 3. I år har jag upptäckt hur fantastiskt vacker och dekorativt det är med överblommade backsippor. Tror att några fler kan få flytta hem till oss.

  Tack för alla dina fina bilder!! Jag njuter.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Så trevligt att du hittade mig och mina Hostor.
  Kul att även du gillar dem.
  Gillar din blogg, du skriver så målande och har vackra bilder.
  Återkommer gärna.
  Hälsar Ann.

  SvaraRadera
 5. Hittade precis till din blogg. Mycket fin bild på backsippa och spetsmössa. Backsippan är nästan ännu vackrare när den är över tycker jag. Ska bli spännande att följa alla dina trädgårdar.
  Här svämmade nässelvattnet i hinken över efter regnet.
  Eva

  SvaraRadera
 6. Hej! Så roligt med nya läsare i min blogg :) Du funderade vad det var för växt framför mitt växthus. Det är tre plantor och solbrud Helenium nånting på latinska en av mina favorit blommor faktiskt. Spetsmössan gillar jag också som du har på ditt foto. Vi hörs
  Lotta

  SvaraRadera

Genvägar