Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Allt som behövs


... är en snygg korg. Ogräset kommer att vara borta på ett kick. Förhoppningsvis.

Dagens inköp - 139 kronor. Hemfraktad på moppe.

/Marit

6 kommentarer:

 1. Men! En ogräsrensande korg alltså? Det må man säga var ett fynd - och snygg var den minsann också! :-)

  SvaraRadera
 2. Undras om mitt ogräs skulle försvinna på ett kick om jag hade en sån ;) Snygg är den!!

  SvaraRadera
 3. Du tror det är så lätt? :) Klart det är, en fröjd att rensa med den fina korgen :)
  På tal om rosor så är jag mycket förtjust i din ros "Golden wings, som jag såg för första gången i England i fjol - önskar verkligen att jag: 1 - hade större trädgård, 2 - inga rådjur, då hade jag haft många, många rosor :) Ha det, 8`)

  SvaraRadera
 4. Lotta, jag tog några sticklingar av rosen tidigare men tyvärr missade vi vattningen av dessa. Men i alla fall, jag har planterat samma pion som du visar på din blogg, White Wings, bredvid Golden Wings. Ett litet flygtema helt enkelt...

  Och jag har invigt korgen. Min man föreslog att jag skulle flytta runt den i trädgården för ännu mer rensning. Men jag räknar med att den flyttar sig själv. Så är det med fantastiska korgar.

  /Marit

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att du kikade in hos mig! Du undrade hur länge vi haft vår trädgård. Vi flyttade hit för lite drygt 1 år sedan. De förra ägarna var inte alls trädgårdsintresserade, vilket jag är glad över - en stor gräsmatta att planera och genomföra sina planer efter eget huvud!

  Jättetrevlig blogg du har! Underbara bilder från ängen! Jag återkommer!

  SvaraRadera
 6. hm,hm.. om den korgen fungerar så bra som du säger så ska jag skicka mamma til Enköping på handletur !!139,- för en trädgårdsmästare är inte dårligt.. jag är inne på 13.e året faktiskt, med ogräsbekämpning där jag nu bor :)

  SvaraRadera

Genvägar