Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Hårigt kvart-i-tre-ragg

Trädgårdsblogg Thorins Trädgård
Vid fynddisken kvart i tre...

Jag smälte direkt för Heuchera 'Melting Fire'. Och som jag förklarade för min man, den är inte alls likadan som fyndet jag gjorde förra året klockan kvart i tre.

Exhibit A:
Till vänster: Heuchera 'Melting Fire', till höger Heuchera 'Obsidian'

/Domare Marit

Trädgårdsblogg Thorins Trädgård Trädgårdsblogg Thorins Trädgård

11 kommentarer:

 1. Inte det minsta lika - köp glasögon till karl'n! När du ändå är igång kanske du kan slänga med ett par till min man också? För han sitter här bredvid och sympatiserar med din. Låt oss konstatera att vår lilla jury inte är helt överens...
  Må så gott!
  Ester (o Pelle)

  SvaraRadera
 2. Klart att de inte är lika:). Gillar din stockros i förra inlägget. Vill ha flera stycken nästa år. Njöt av dem så mycket på Gotland.

  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 3. Håhåhå, vilket vilddjur (alunroten alltså ;-) )! Och klart de inte är lika - föreslå din man att han startar en LISTA över alla växter ni har, så förstår han genast syftet med en rad till i listan - det brukar finnas någon form av tävlingsinstinkt någonstans därinne... Hm, möjligen är det inte helt trivialt att hitta någon som vill vara med i grenen "flest alunrötter"? Kanske pikantare att kalla det för sin lista över kvart-i-tre-ragg???

  "Alunrötter" förresten. Skum pluralbildning.

  SvaraRadera
 4. Svårt att få för många heucheror. Mycket läcker sort! Jag förstår absolut att du föll för den.
  Eva

  SvaraRadera
 5. ...hoppas han såg skillnaden när ni kom hem....

  SvaraRadera
 6. En häftig skönhet. Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Oj, den rubriken var det svårt att inte bli nyfiken på! ;)
  Jättefin färg i alunroten! Jag förstår att du föll för den.

  Ha en fin helg!

  SvaraRadera
 8. Eva, håller helt med dig om heucherorna, vilken underbar och tacksam växt, allra helst när man har lite ont om pengar och mycket tom trädgårdsyta! Den bokstavligen skriker: Dela mig!

  Arboarcticum: aha, är det tävlingsdriften som skymtar fram mellan raderna? Det var ett finfint tips, jag har redan påbörjat listan!

  Ullis: Om jag får några frön från stockrosen kan jag skicka några till dig också om du vill.

  Ester: Det här med juryval är ju en knepig historia. Man skulle vilja ha lite mer makt när det gäller just urvalet så att domen kanske inte blir så omdebatterad. Men det är då man får slänga fram visuella bildbevis! Och sedan utbrista i ett: Så det så!

  Marit

  SvaraRadera
 9. Mycket vacker, dom kan man inte få för många utav!
  Trevlig helg! /Bea

  SvaraRadera
 10. Det ser väl vem som helst att dom är två väldigt olika :-) Mycket snygga var dom båda två

  SvaraRadera

Genvägar