Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Känd tropisk skönhet: FrangipaniMysteriet löst! Trädet heter Frangipani (Plumeria rubra) (Tack Sylvia) och nu skulle jag gärna vilja få tag på en sådan. Någon som har ett tips?

/Marit

3 kommentarer:

 1. Bra Sylvia! Frangipani var ett ord som låg mycket långt bak i hårddisken hos mig. Tur att det finns någon som är mer snabbtänkt.
  Det var precis denna jag tänkte på, fast jag såg den som krukväxt i form av ett 40 cm högt "träd". Kolla efter den som krukväxt. Jag såg den hos danska odlare för 6-7 år sen men de exporterar ju ganska mycket till Sverige. Har du en bra blomsterbutik kanske du kan be dem ta hem den. Lycka till!
  Eva

  SvaraRadera
 2. Kanon! Den var definitivt värd att försöka få tag på, doftade milt men ändå tydligt och så var blommorna nästan artificiella tack vare sin vackra form och färg.

  Marit

  SvaraRadera
 3. Vilken spännande blogg och om tre trädgårdar i en. Avancerat och kul!
  Glada hälsningar,
  /U

  SvaraRadera

Genvägar