Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Tävling!! Välj läsupplevelse

Hej, alla trädgårdsintresserade bloggläsare! Jag vill dela med mig av en läsupplevelse och lottar ut fem nummer (fem vinnare får varsitt nummer) av min favorittidning Trädgårdsliv! Missa inte att ni kan prenumera på fyra nummer per år.

Eftersom jag gillar alla nummer som givits ut ger jag er chansen att välja vilket nummer ni helst skulle vilja vinna. Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att lägga in en kommentar i kommentarsfältet och skriva vilket nummer ni helst vill ha. Tyvärr saknar jag omslag till nästa nummer som kommer den 6 oktober men självklart går det även att välja det numret.

(Kommentarsfältet finns längst ner på detta inlägg. Har du ingen blogg, välj anonym som profil och skriv ditt namn eller psedonym, mycket populärt i författarkretsar)

Vi gör väntan kort genom att avsluta tävlingen redan nästa söndag, den 30 augusti. När tävlingen är över bloggar jag vilka som har vunnit och så får de skicka sin postadress till thorinstradgard@hotmail.com

Tipsa gärna om tävlingen så fler trädgårdsälskare får chansen att vinna en läsupplevelse.

Lycka till, själv ska jag fotografera fjärilar för Jennys fjärilsrace i helgen!

/Marit


Nummer 0701 eller 0702


Nummer 0703 eller 0801


Nummer 0802 eller 0803


Nummer 0804 eller 0901Nummer 0902 eller 0903

73 kommentarer:

 1. Hejsan! Vilken härlig blogg med vackra fotografier. Gillar också Trädgårdsliv och prenumurerar på den trots att jag bor i London. Ha en trevlig helg. Ingrid

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar tävling! Alla nummer ser ju intressanta ut men eftersom jag går i köksträdgårdstankar hoppas jag lite extra på nr. 0901. Kul att jag får lite extra reklam för fjärilsracet också, det tackar jag för!
  ha en jätteskön helg!
  Jenny

  SvaraRadera
 3. Hello darling!
  Hoppas jag också får vara med i utlottning - fast du kan vara partisk? ;o)
  Jag väljer den som tilltalade mig mest och som handlade om lusthus - vilket kan roa styvfar.
  Nr 0803.

  Kram kram

  SvaraRadera
 4. Vad trevligt en utlottning .. nr 0901.. om jag skulle ha lyckan att vinna.. =). Tack för lilla kommentaren hos mig på MoasFlora.. Jo den är nog nästan som på bilden hela tiden.. kronbladen åker kanske ner lite mer med tiden, tittade ut när jag såg din fråga och den ser nästan lika ut lite större bara o lite flatare utryck.. =). Ha en skön helg.. Moa

  SvaraRadera
 5. Hej,glad att jag hittat hit!
  Tur i kärlek, otur i .....osv:)
  Skulle jag mot förmodan vinna ett ex önskar jag tidningen som utkommer 6:e oktober.
  Nu ska jag läsa vidare i "Thorins bloggen".
  Må så gott!

  SvaraRadera
 6. Åh va kul, jag vill gärna vara med och vil då vinna nr 02 2008 eftersom det handlar om rosor... hoppas jag vinner.

  SvaraRadera
 7. Oj, min favorittidning som jag missat att köpa på länge :) Jag är gärna med i utlottningen och för min del spelar det ingen roll vilken jag vinner :) En jättemysig tidning, bra läsning och jag gillar att ha tidningen i mina händer - en del tidningar är knepiga att hålla i men denna är klart bäst :) Var det något speciellt erbjudande om prenumeration nu? Kanske jag skulle slå till :) ha en himla trevlig helg, kram :)

  SvaraRadera
 8. Hej Lotta och alla andra läsintresserade, det blir ett specialerbjudande angående prenumerationen; 140 kronor för de nästkommande fyra numren, jämfört med 160 kronor.

  Om ni väljer att prenumera, skriv då in "Prenumerationserbjudande via Thorinstradgard.blogspot.com" i er registrering som sker via prenumerera@tradgardsliv.net.

  Marit

  SvaraRadera
 9. Läste för längesedan något nummer av tidningen, gillade den verkligen men vet inte varför jag inte köpt den fler gånger. Förmodligen bara för att jag inte sprungit på den så ofta. :)

  Jag är gärna med i utlottningen och skulle välja nr 0801 eller det senaste numret. Länkar gör jag förstås i min blogg.

  Kram Mia

  SvaraRadera
 10. Den kan man inte vara utan! Jag prenumerar redan så jag står över tävlingen men önskar alla andra lycka till. (Jag har även haft glädjen att medverkar i några nummer.)
  Eva

  SvaraRadera
 11. Åh, vilken härlig trädgårdsblogg! Vill gärna vara med i utlottningen av en tidning: har jag turen att vinna önskar jag 0902, med Lavendel..
  Länkar med bild till höger hos mej..Ha en fin helg!//Eva

  SvaraRadera
 12. En sådan härlig blogg du har! Trevlig tävling, men jag prenumerarar själv på den så jag hoppar över den :-) Vi får väl hoppas att någon som vinner en tidning fastnar för den och prenumererar själv senare :-)
  Om du tittar förbi till min blogg igen går det alldeles utmärkt att kommentera på svenska om du hellre vill det.
  Ha det gott!
  Christer.

  SvaraRadera
 13. Hej!
  Draken är min egen skapelse.
  Linda

  SvaraRadera
 14. Så kul med utlottning, Helst vill jag vinna 0802 för att läsa om Davids rosor...Jag blev iallafall nyfiken på tidningen...

  SvaraRadera
 15. Svindersvik har jag aldrig besökt fast jag tänkt det i massor av år. Vissa saker blir bara inte av, av någon konstig anledning. Nummer 0701 alltså! /Ruben

  SvaraRadera
 16. Hejsan!
  Vilken fin blogg du har. Tack för att du tittade in hos mig.
  Mitt macroobjektiv är ett Sigma 50mm 2,8DG.

  När jag nu är inne hos dig kan jag ju vara med i utlottningen också. :)
  Nummer 0701 skulle jag vara intresserad av.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 17. Hej..Trevligt att du kikade in hos mig..Jag lämnar tävlandet åt andra den här gången..Men jag länkar ändå hos mig kanske nån annan som har lust..Misstolka mig inte älskar trädgård just därför prenumererar jag på så många andra tidningar..Kram Susanne i Fare

  SvaraRadera
 18. Känner ju inte till tidningen så det spelar nog ingen roll vilket nummer om det blir mig:) Nu har jag hittat namnet , tror jag, på min vita perenn, pärleternell ??

  SvaraRadera
 19. Hej Marit och tack för hälsningarna hos mig!

  Jag har varit så frånvarande på bloggen en tid att jag har knappt sett att någon har lämnat spår efter sig...så kul att du gjorde det så att jag hittade hit till dig!

  Önskar lite sol på nosen och en trevlig helg!

  Anna

  SvaraRadera
 20. Så kul med tävling. Eftersom jag inte läst någon av tidningarna så spelar det egentligen ingen roll vilken det blir, men gärna någon av de fem första. Kul att du hittade in till mig för jag hade helt tappat bort dig. Häller med dig att det inte varit så mycket sommar vi har haft. Får hoppas att vi får njuta av en fin höst. Länkar också från min blogg.

  Ha en fortsatt bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 21. Hej och tack för rar kommentar hos mig, om du har användning av bilden så får du gärna låna den. Vad kul med lite utlottning! Om jag vinner kan jag tänka mig nr 0901.
  Trevlig helg!
  kram
  nina

  SvaraRadera
 22. Hej.
  Jo pinnen använder jag som prydnadsblompinne i en kruka, med tillhörande blomma så klart. Mest bara för syns skull.
  Tack för titten, trevligt med nya besökare!
  /Lina

  SvaraRadera
 23. Vilken underbar blogg jag hittar här, så läckra bilder!!! Trevligt med en tävling också såhär vid första besöket, skulle jag vinna så väljer jag gärna nr.0801!
  Tittar in snart igen!

  SvaraRadera
 24. Hej!
  Tack för ditt besök inne hos mig.
  Jag kan verkligen rekommendera vädden, men den behöver några stadiga kompisar.
  Jag är gärna med i din tävling.
  Trädgårdsliv är en toppenridning. Skulle jag vinna, så vill jag ha senaste numret.
  Jag har gjort reklam för din tävling :)

  Kram Mari

  SvaraRadera
 25. ...så fick jag till en länk på min sida också....

  SvaraRadera
 26. Vilken trevlig trädgårdsblogg du har :)

  SvaraRadera
 27. Hej! Kommenterar utan tävlan, eftersom jag bor i England. Men, jag köpte ett nummer av Trädgårdsliv när jag var i Sverige en sväng senast och gillade verkligen. Vet du om man kan prenumerera till utlandet och vad det kostar?

  F ö hittade jag till dig via dina kommentarer hos Arboarkticum – gillar din glimt i ögat.

  SvaraRadera
 28. Hej Camellia, var med i tävlingen ändå, jag kan skicka dig en tidning. Klart man ska ha chansen att vinna Trädgårdsliv även om man är i trädgårdarnas paradis England.

  Marit

  SvaraRadera
 29. Tack, det var generöst. Då säger jag som så, att vilket nummer som helst utom 0902 (den med lavender), det var det numret jag köpte själv.

  Vad spännande det blev nu...

  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 30. Mysig tävling, älskar verkligen den trädgårdstidningen den är något utöver det vanliga.
  Om jag har turen att vinna så skulle jag helst vilja få 0702 eller 0802. Länkar på min vänster spalt under dagen.
  Vilken fin härlig hink med rost på och fågelbadet som flyttar runt i väntan på den rätta platsen.
  Kram Marie:)

  Vad kul att det är någon mer som tycker om min höst i headern.

  SvaraRadera
 31. Så kul att du hittade min blogg och extra roligt att du gillade den. Jag kommer gärna in till dig fler gånger.

  Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
 32. Vilken trevlig tävling! Alla numren verkar så intressanta att jag inte kan välja. Därför önskar jag mig en överraskning - dvs nästa nummer...
  Jag lägger en länk till din tävling på min blogg.
  /Helen

  SvaraRadera
 33. Tack snälla för din kommentar.
  Det här var en glad och härlig sida.:-) kram

  SvaraRadera
 34. Tack för titten inne hos lilla mig.Vilka vackra bilder du har på din blogg.Jag kom till Västerås igår och ska bo här från och till i 44 veckor,om jag klarar av det. ;)Kramar Ulrika

  SvaraRadera
 35. Wow, din blogg ska jag direkt lägga till på bloglovin! Kul, nu öppnas väl en hel värld med trädgårdsbloggar för mig när jag blivit med koloni. Tidigare har jag mest haft ögonen på inredningsbloggar :) Jag önskar mig vilket nr som helst, kanske det med artikel om just en koloni. Om jag skulle vara en lycklig vinnare, så får du gärna maila mig för jag är inte hemma när tävligen slutar.

  SvaraRadera
 36. Trädgårdsliv har jag aldrig läst så den läsupplevelsen skulle jag gärna prova!

  Nr 0804 med Nyponen är jag mest nyfiken på för jag går just nu och funderar vad man kan hitta på för spännande med alla nypon :-)

  SvaraRadera
 37. Vilken tur att du kikade in så jag hittade till dej och den här trevliga tävlingen.

  Alla tidningar verkar intressanta men kanske skulle jag välja 0701. Tror aldrig jag läst denna tidning förr.

  Länkar med bild på min blogg.

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 38. Vilken tur att du hittade min sida när du randombloggade! Då hittade jag ju din. Vilka fina bilder du har. Ska läsa mer efter att ha skickat denna kommentar. Jag hoppas att jag vinner ett nr av Trädgårdsliv, vilket är en tidningen jag aldrig sett tidigare. Nr 0802 såg ut att passa mig eftersom det handlade om en av mina favoriter, rosor. Jag länkar från min sida. Kramar från mig

  SvaraRadera
 39. Hwj igen! Ja jättekul, tänka att också cybervärlden kan vara liten! Vi syns!

  SvaraRadera
 40. Hej!

  Vad kul att ni hittat till Ankans oas! Välkommen åter! Det bästa med det hela var ju att jag hittade till er också. Vilka härliga bilder!!!!!!

  Och tur hade man att det vid detta första besök även var tävling på gång. Om jag blir den lyckliga vinnaren önskar jag 0903.

  Ha det gott!

  Hälsningar

  //ANKAN

  SvaraRadera
 41. Hei! Så koselig du besøkte hagebloggen min:)
  Denne helgen har vi plukket sopp på vår hytte. Det begynner å bli kjølig, +2 klokken 5 i dag tidlig.
  Denne tiden liker jeg godt. Sanke, fryse, safte, sylte, sanke frø osv.
  Du tar flotte fotos!

  Ha en flott uke!

  :)

  SvaraRadera
 42. Håller med den är super fin tror att det finns något i dem som jag gjort bla nypon. Kul att få ha varit med där.
  Simrishamn är svartet det var lite kryptiskt skrivit. Tänkte en sak och skrev hälften ungefär.
  Det är bar den som varit där som kan gissa.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 43. Vad gör du uppe mitt natten - sover inte du..
  Jag har städat i växthuet ända till kl 22 sedan skulle jag bara...
  Imorgon har jag sovmorron och snart skall jag ha ledigt..

  Sov gott
  annika

  SvaraRadera
 44. Marit, vilka vackra bilder.
  0902 skulle passa mig för Aklejor är min stora favorit.
  Jeanette

  SvaraRadera
 45. Hej, vill gärna vara med och tävla nummer 0901 skulle nog passa mig.
  Tack för din kommentar, magnolian har jag i den södra delen av trädgården och den växer "mega-fort". Har tom tvingats att flytta den för ett par år sedan. Blomningen är helt underbar på våren.

  SvaraRadera
 46. Jag vill vinna den om Dahlior för dom är så himla darliga eller den näpna blå typen Förgätmig ej, den som kommer med sommaren, varje år.

  Här är mitt bidrag till tävligen.
  Du är rosen, jag är törnen, glöm ej mig som skrev i hörnen.

  Lilly

  SvaraRadera
 47. Hallå kul att du tittade in på min blogg. Kanske tittar förbi ngn gång det händer att jag är i Enköping.
  Jag vill gärna vara med och tävla om en tidning nr 0801 skulle passa bra. Jag har massor med äpplen i år så barnen äter mängder.

  SvaraRadera
 48. Inspiration - inspiration - inspiration! Klart jag vill vara med i tävlingen. Skulle jag vinna är nummer 0702 den jag allra mest suktar efter. Bara för att få inspiration till alla rum jag ska skapa i min nya trädgård.

  SvaraRadera
 49. Hejsan!

  Här var det mkt vackra trädgårdsbilder minsan, ljuvligt att vila ögonen på :)

  Jasså kan man "random-surfa" på bloggarna, det måste jag testa, verkade ju superskoj!

  SvaraRadera
 50. oj vad många som vill vara med i din utlottning, vad kul!!! Får tyvärr göra dig besviken ang det rostiga hjärtat, SÅ händig är jag inte, det är köpt...
  Glasburkarna däremot var både roliga och lätta att göra så det blir fler lyktor i träden!
  Ha dte gott, Jenny

  SvaraRadera
 51. Vilken härlig utlottning! Klart jag vill vara med :D
  Om jag skulle vinna spelar det inte någon roll vilket nummer det blir...
  Länkar hit.
  Kram Lily

  SvaraRadera
 52. o kära nån vad många tävlande, men jag ger mig inte jag skulle välja tidningen med den vita kaninen.Ha det bra //Britt

  SvaraRadera
 53. Vilken skojig tävling. Jag skulle vilja ha dom allihopa men det gaår ju inte, fniss. Nr 0801 verkar vara ett härligt nr så den får det nog bli.
  Jag har suttit många timmar i din underbara blogg, du är helt otroligt duktig. Kram

  SvaraRadera
 54. Hej! Måste ju vara med i tävlingen, 0902 önskar jag vinna. Kom ju hit för att du skrev att ni också hade varit i Kina så nu ska jag leta reda på det. Vilken proffsig blogg ni har, ser ut som en tidning i sig! Jag får nog komma tillbaka flera gånger för att hinna läsa allt jag nu blivit nyfiken på.

  SvaraRadera
 55. Måste först lovorda de vackra och inspirerande bilderna här på sidan.Så fint fotade och inspirerande!
  Naturligtvis vill jag vara med i tävlingen. Jag önskar vinna nummer 0902 med lavendelfälten på bilden. Ser underbart ut.Men jag skulle bli glad för vilket nummer som helst för jag älskar trädgårdstidningar!!Jag kommer återvända hit igen. Detta var en mysig sida.
  Ha det riktigt gott! / Karin

  SvaraRadera
 56. Oj, vilken härlig tävling! :)
  Första gång jag besöker din blogg, men jag kommer nog tillbaka hit fler gånger och kikar. Massa inspiration!
  Jag vill jättegärna vara med i tävlingen, och om jag vinner skulle jag vilja ha nr. 0801 (Men alla tidningarna är intressanta ;))
  Hälsningar Nina Christin

  SvaraRadera
 57. Hej!Tack för titten hos mig. Jättefin blogg du har med många fina bilder! Här blir man verkligen inspirerad! Jag är gärna med på utlottningen och önskar vinna 0903.
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 58. Hej hallå! Nu har jag äntligen bestämt mig att jag vill gärna ha nummer 0802 ifall jag skulle vara med i utlottningen. Superkul idé. Jag älskar fotokonsten i Trädgårdsliv! Om ändå jag kunde förstå min systemkamera bättre! ;) Sofie Thorin

  SvaraRadera
 59. Hej, jag vill gärna ha lavendelnumret om jag vinner.

  Hälsningar från Eva.

  SvaraRadera
 60. Hejsan,

  vilken trevlig tävling! :) Jag gillar verkligen trädgårdsliv - nästan som poesi i bildform. Jag skulle gärna vilja ha det kommande numret och jag vinner.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 61. Gillar sidan kanske tittar förbi ngn gång när jasg är i enköping deltar gärna i tävlingen nr 0801 eller det kommande nr skulle jag vilja ha då.

  SvaraRadera
 62. Hej, jag vill gärna vinna numret med lavendelomslaget.

  Hälsningar

  Marianne THORIN :D

  SvaraRadera
 63. Åh, vilken underbar blogg! Är det du som tar alla foton? Helt otroligt fina bilder! Egentligen misstänker jag att tävlingen är över, men om inte, så tycker jag att alla trädgårdstidningar är intressanta.

  Angående kudden, så har jag tänkt att virka en sida och ha tyg på en sida, men jag har aldrig gjort så förut, så vi får se om jag får ihop det!

  Ha en trevlig söndag!

  Annelie

  SvaraRadera
 64. En lika vacker blogg som era trädgårdar!
  Fortsätt i samma stil.

  Gröna & Blommiga hälsningar från Carin & Jonas

  SvaraRadera
 65. Vilken underbar blogg du har!! ROligt att hittat hit.. Den vackraste tyckte jag var avskärmad oas... men även Nypon!
  Underbara bilder..

  TAck för din kommentar. Nu kommer jag kika in här! KRAM Jannice

  SvaraRadera
 66. Hej och vilken underbar blogg du har, jag blir så inspirerad! Klart jag vill vara med i tävlingen jag blir så glad om jag vinner så det går bra med vilken som helst! Kram Maria

  SvaraRadera
 67. Tack för din fina kommentar. Jag vet inte var jag skall gå in och kommentera du har så många alternativ??
  Du är minsann duktig med kameran du också.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 68. hej
  tack snälla du för din goa kommentar...blir så glad =) du får väl komma hit med blompinnar så kan jag texta =)
  kram pia

  SvaraRadera
 69. Intressant tidning, man skulle ju vilja ha alla men den med Sissinghurst och sparris blir nog min favorit

  Christina

  SvaraRadera
 70. Tack snälla för kommentaren på min blogg, som åtminstone under vår, sommar och höst handlar om trädgård. Trevlig blogg ni har som jag definitivt kommer att följa och att vara med i en tävling är ju inte helt fel.

  SvaraRadera
 71. va roligt att du gillade Lavender Pinocchio så mycket. Jag köpte två ex och båda är helt magnifika, har vuxit hur mycket som helst och är helt friska, en verklig favoritros.

  Helt okej att du lånade bilden och länkade till mitt inlägg, bara kul.

  Vi bor inte så långt ifrån varandra. Vi bor i bro, lite kul för vårt hus är också nybyggt så jag vet hur det är att börja ifrån början med en trädgård. Funkishuset är ju helt fantastiskt, verkligen fint.

  SvaraRadera
 72. Ah, nu missade jag tävlingen med en dag...så är det, det finns så många fina bloggar där ute och "man kan icke läsa dem alla". Men nu ska jag kolla lite här då och då! :-) Kaffe "Glatte" kallar jag min startbild, tagen på ett cafe i Rom en januaridag 2007. Hej!

  SvaraRadera
 73. vad glad jag blev när jag såg att du varit inne på min blogg och kommenterat. Först blev jag häpen, men när jag sedan upptäckte din blogg... så underbart kul. Jag skall tipsa min vänner om denna. Tyvärr missade jag ju tävlingen, men vad gör väl det när man hittar en ny trädgårdsblogg att följa.
  Tack för omtanken/ Ulrika

  SvaraRadera

Genvägar