Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Kombo: Rosenflockel och rosa Flamingo

Trädgårdsblogg Thorins Trädgård Rosenflockel
Trädgårdstomte eller flamingo?

En skär flamingo ståtar i rabatten. Dock inte i plast.

Rosenflockeln och Miscanthus sinensis 'Flamingo' samsas om utrymmet, väl bevakade av väktaren 'Magnus' med propellerbladen. Alla har de samma vackra färg.

#a74a85. Typ.


Trädgårdsblogg Thorins Trädgård

11 kommentarer:

 1. Så härliga färger. Men vad är det för några otrevliga kryp som du har hittat. Ska bli väldigt intressant att höra vad det var för något.

  Ha en bra helg!
  Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Vilken fantastiskt vacker miscanthus! Den lyser verkligen upp i höstmörkret.

  SvaraRadera
 3. Föredrar flamingo framför räliga kryp....Läckert med gräset tillsammans med rosenflockeln.

  SvaraRadera
 4. Ja det är ju flyttfåglarnas tid! Eller, äh, vänta nu, flamingos i Enköping?? Det är inte rätt va? De har nog rymt från Parken Zoo på andra sidan Mälaren!!!

  Det finns faktiskt en Flamingo i Arboarkticum också. Han är ovanligt svårfotograferad men kommer förhoppningsvis på en blogg nära dig rätt vad det är.

  SvaraRadera
 5. Besökte Freundshafsinsel i Potsdam där Karl Foerster har skapat parken/trädgården och naturligtvis fanns det många olika gräs. Miscanthusen fanns i en del silvriga färger, men din färg är finast. Uggh - jag har talat! /Ruben

  SvaraRadera
 6. Det gräset har vi haft på jobbet som snittblomma :) Det gör sig fint i buketter.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Vackra bilder i samma färgskala = snyggt!
  Äckligt, var ordet i det tidigare inlägget...urk!!
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 8. Jag gillar purpur! Snyggt.
  Karin

  SvaraRadera
 9. Så det understa är ett gräs? Tyckte det såg läckert ut !! Okänt med rosenflokken också.. Tydligen har jag en lång vinter framför mig till att studera alla planter som jag bommat.. De mörkröda färgerna tilltalar mig. Att du är en så god fotograf gör ju inte saken bättre ( vill ha..)

  SvaraRadera
 10. Så vackra färger..... Varför har jag varken Miscanthus eller rosenflockel? Dundermiss - måste åtgärdas å det snaraste! =) Och tack för tipset på kombinationen!
  /Helen

  SvaraRadera
 11. Det var riktigt vackert! Sån snygg kombination.

  SvaraRadera

Genvägar