Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Om Thorins Trädgårdar

Thorins Trädgård finns i Enköping på Vintergatan. Dessutom finns Thorins Trädgård på Mångatan i Enköping, en på landsorten i zon 3 och en i stockholmstrakten.

Olika trädgårdsfantaster, olika förutsättningar, olika inriktningar. Alla trädgårdsentusiaster heter dock Thorin i efternamn.

Bloggen dokumenterar i olika utsträckning våra pågående och ibland avslutade trädgårdsprojekt. Samtidigt blir bloggen ett dokument över växternas framfart. Varje släkträff under under april-september innehåller en trädgårdsvandring i respektive trädgård, oavsett tillväxt.

Bloggansvarig är Marit Thorin , Thorins Trädgård - Enköping.

Maila mig på thorinstradgard@hotmail.com, kommentarer mottages gärna.

3 kommentarer:

 1. Hej Märit!
  Mycket imponerad av nya designen! Känns proffsigt och modernt. Gillar typsnittet och att du har kvar den lekfulla stilen i övrigt! Du håller verkligen upp Thorins höga standard ;)Stor kram Sofie

  SvaraRadera
 2. Hej Märit!
  Fiaspelet som du undrar över köpte vi för några år sedan när vi var i Stockholm. I en liten butik som sålde allt möjligt hittade vi detta guldkorn till spel. Det är lite roligare att spela på när det är i glas. :)
  Ha en fin vecka.

  SvaraRadera
 3. Haha, ja ibland går det undan. :)
  Nej, tyvärr har jag inte en aning om vad affären hette. Det är nog 4-5 år sedan vi var där. Det var en butik vi inte ens visste om utan gick bara in för att kolla vad dom hade. Det där spelet får vi bara positiva kommentarer om. Och det är inte konstigt, det är ju helt annorlunda mot det vi är vana vid.
  Jag hoppas att du kan hitta det. Det kanske går att googla. ;)
  Ha det gott.

  SvaraRadera

Genvägar