Thorins TrädgårdKlicka här för att komma till startsidan för Thorins Trädgård Om Thorins Trädgårdar Maila mig Dagens bild Kolla på Sara och Theas foton Från ax till limpa Snygga kombinationer Marits favoriter Klicka här för att komma till startsidan

Växtleverans - Edit är här nu!

Två stora pappkartonger stod och väntade i cykelgaraget när jag kom hem idag. Att beställa växter är förmodligen roligare, men osäkrare än när man handlar på handelsträdgården.

Ofta glömmer jag bort att jag har beställt vissa växter och det blir en suverän överraskning när jag packar upp. Ibland tar jag miste, till exempel fick jag för mig att myskmadran skulle ha lite större blad, liknande kirskålen, men i lådan låg tre välväxta myskmadror med små blad.

I beställningen från hortogreen.com fanns den blivande sexmetersmagnolian 'Edit', tjugo små buxbomplantor samt tre stycken myskmadror(småbladiga).
/Marit, paketöppnaren

5 kommentarer:

 1. Alltid kul med paket!

  SvaraRadera
 2. Ja, absolut, men trots att jag har bra koll på vad jag beställer och var växterna ska planteras, kan jag ha glömt bort vad jag beställt när paketet med växterna kommer. Överraskningseffekten är underskattad!

  Detta får mig att tänka på vad kollegan Lotta tycker om järnspett i samband med lerjordsgrävning. Ett av trädgårdens mest underskattade verktyg.

  /Marit

  SvaraRadera
 3. hej,vad kul att du hittat till mig! Du har helt rätt, bloggen är ju en modern variant av trädgårdsbok - här får man ju dessutom inspiration, tips och råd av andra! Du får jättegärna hänga på i utmaningen Veckans Höjdare, jag lägger in dig på listan. Kikar in hos dig på söndag igen, du verkar ha mycket spännande på gång! Hälsningar jenny

  SvaraRadera
 4. Var roligt att jag kan hänga med på utmaningen.

  Det är just i år som det finns möjlighet att börja arbeta mer aktivt med planteringar, tidigare har det mest handlat om att flytta jordmassor. Därför kändes det bra att börja blogga och samla intrycken på ett ställe.

  Hälsningar

  Marit

  SvaraRadera

Genvägar